Buderus kombi ekranı yanıp sönüyor, neden olur?

13 Aralık 2025

Bugün sabahtan beri Buderus kombimin ekranı sürekli yanıp sönüyor. Normalde hep sabit dururdu, şimdi böyle bir şey olunca tedirgin oldum. Sanki bir hata kodu vermeye çalışıyor ama bir türlü çözemedim ne anlama geldiğini. Ne sıcak su veriyor ne de petekleri ısıtıyor. Eve gelince iyice ayarıyla oynayayım dedim ama hiçbir tuşa tepki vermiyor gibi. Resetlemeye çalıştım, fişini çekip taktım ama durum aynı. Çocuklar da var evde, iyice soğudu ortalık, ne yapacağız şimdi hiç bilmiyorum. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Bu durumda ne yapmalıyım, servis çağırmadan çözülebilir bir şey mi acaba? Fikir verebilecek olan var mı?

2 Cevap

1. O durum bende de olmuştu, ekran sürekli yanıp sönüyorsa genelde kart arızası olabiliyor. Reset falan da fayda etmediyse maalesef kendin çözemezsin, direkt Buderus servisiyle iletişime geçmen lazım. Soğukta kalmadan hallederler.

2. Ekran yanıp sönüyor ve tuşlara tepki vermiyorsa, reset de işe yaramadıysa bu genelde anakart arızası oluyor. Maalesef kendin çözebileceğin bir durum değil, kesinlikle yetkili servis çağırman lazım.

Cevap Yaz

Denizköşkler Kombi Servisi Bebek Kombi Servisi Alikahya Kombi Servisi Topkapı Kombi Servisi Moda Kombi Servisi Koşuyolu Kombi Servisi Şehremini Kombi Servisi Altıntepe Kombi Servisi Ayazağa Kombi Servisi Suadiye Kombi Servisi Dilovası Kombi Servisi Cevizli Kombi Servisi Teşvikiye Kombi Servisi Gültepe Kombi Servisi Güneşli Kombi Servisi Sarıgazi Kombi Servisi Çeliktepe Kombi Servisi Zümrütevler Kombi Servisi Kozyatağı Kombi Servisi Uğurmumcu Kombi Servisi Dudullu Kombi Servisi Acıbadem Kombi Servisi Bostancı Kombi Servisi Kaynarca Kombi Servisi Bulgurlu Kombi Servisi Atakent Kombi Servisi Yakacık Kombi Servisi Feneryolu Kombi Servisi Okmeydanı Kombi Servisi Başiskele Kombi Servisi Etiler Kombi Servisi İçerenköy Kombi Servisi Şirinevler Kombi Servisi Küçükyalı Kombi Servisi Erenköy Kombi Servisi Göztepe Kombi Servisi Florya Kombi Servisi Kavacık Kombi Servisi Tarabya Kombi Servisi Çobançeşme Kombi Servisi Samandıra Kombi Servisi Ortaköy Kombi Servisi Alibeyköy Kombi Servisi Soğanlık Kombi Servisi Altunizade Kombi Servisi Göktürk Kombi Servisi Yahyakaptan Kombi Servisi Kurtköy Kombi Servisi Gürpınar Kombi Servisi Ataköy Kombi Servisi Mecidiyeköy Kombi Servisi İkitelli Kombi Servisi Çağlayan Kombi Servisi Halkalı Kombi Servisi Gümüşpala Kombi Servisi