Bugün sabahtan beri Buderus kombimin ekranı sürekli yanıp sönüyor. Normalde hep sabit dururdu, şimdi böyle bir şey olunca tedirgin oldum. Sanki bir hata kodu vermeye çalışıyor ama bir türlü çözemedim ne anlama geldiğini. Ne sıcak su veriyor ne de petekleri ısıtıyor. Eve gelince iyice ayarıyla oynayayım dedim ama hiçbir tuşa tepki vermiyor gibi. Resetlemeye çalıştım, fişini çekip taktım ama durum aynı. Çocuklar da var evde, iyice soğudu ortalık, ne yapacağız şimdi hiç bilmiyorum. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Bu durumda ne yapmalıyım, servis çağırmadan çözülebilir bir şey mi acaba? Fikir verebilecek olan var mı?
O durum bende de olmuştu, ekran sürekli yanıp sönüyorsa genelde kart arızası olabiliyor. Reset falan da fayda etmediyse maalesef kendin çözemezsin, direkt Buderus servisiyle iletişime geçmen lazım. Soğukta kalmadan hallederler.
Ekran yanıp sönüyor ve tuşlara tepki vermiyorsa, reset de işe yaramadıysa bu genelde anakart arızası oluyor. Maalesef kendin çözebileceğin bir durum değil, kesinlikle yetkili servis çağırman lazım.