Arkadaşlar, acil yardıma ihtiyacım var! Evde kombi normalde termostatla çalışıyordu, her şey tıkırındaydı. Ama bugün bir anda termostat gitti, pili bitirdim değiştirdim falan yok, kombi sinyal almıyor. Ev buz gibi oldu, resmen donuyoruz. Servis çağırsam haftasonu arifesi, bugün gelmeleri imkansız gibi. Benim aklıma takıldı, kombinin termostat bağlantısını tamamen iptal edip, kombiyi direkt açma kapama düğmesinden kontrol etme gibi bir şansım var mı geçici olarak? En azından bu geceyi geçirelim, ev biraz ısınsın diye. Çoluk çocuk var evde, bu soğukta kalmak hiç hoş değil. Daha önce başına böyle bir durum gelen, kısa süreliğine termostatı iptal edip kombiyi çalıştıran var mı? Nasıl yapılır, nelere dikkat etmem gerekir, bana bir yol gösterin lütfen!
Termostatın kombiye giren iki kablosunu bulup, ucunu soyup birbirine değdirmen gerekiyor. Bende de aynısı olmuştu, kabloları geçici olarak birleştirip kombiyi direkt çalıştırmıştım. Dikkat et, aşırı ısınmasın, sürekli takip edip manuel kapatman gerekebilir.