Kombinin bakımı ne zaman yapılır, benim kombi neden bozuldu acaba?

15 Aralık 2025

Akşamdan beri evde kaloriferler buz gibi, kombiden de acayip gürültüler geliyor, sanki boğuluyor gibi. Normalde kombinin bakımı ne zaman yapılır hiç bilmiyorum ki, geçen sene mi yaptırdık ondan önceki sene mi, tamamen unuttuk. Şimdi kışın ortasında bu başımıza geldi. Çocuklar da hasta olacak diye ödüm kopuyor, ev buz gibi. Servis çağıracağız da hem beklemek hem de vereceğimiz parayı düşünmek bile içimi sıkıyor. Acaba bakımı düzenli yapılmadığı için mi böyle oldu? Bu durumla karşılaşan var mı? Kombi bakımı kaç yılda bir yapılmalıydı ve şimdi ben ne yapmalıyım, servisi beklemeden yapabileceğim bir şey var mı?

2 Cevap

1. Kombinin su basıncına baktın mı? Genelde düşük olduğunda böyle sesler yapar ve ısıtmaz, suyu tamamlayınca düzeliyor bende de aynısı oldu.

2. Su basıncını kontrol ettin mi? Bende de aynısı oldu, kombi boğulur gibi ses çıkarıp ısıtmıyordu, basınç 0.5 barın altına düşmüştü. Alttaki su takviye vanasını biraz açıp 1.5-2 bara getirince düzelmişti.

Misafir için bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Denizköşkler Kombi Servisi Bebek Kombi Servisi Alikahya Kombi Servisi Topkapı Kombi Servisi Moda Kombi Servisi Koşuyolu Kombi Servisi Şehremini Kombi Servisi Altıntepe Kombi Servisi Ayazağa Kombi Servisi Suadiye Kombi Servisi Dilovası Kombi Servisi Cevizli Kombi Servisi Teşvikiye Kombi Servisi Gültepe Kombi Servisi Güneşli Kombi Servisi Sarıgazi Kombi Servisi Çeliktepe Kombi Servisi Zümrütevler Kombi Servisi Kozyatağı Kombi Servisi Uğurmumcu Kombi Servisi Dudullu Kombi Servisi Acıbadem Kombi Servisi Bostancı Kombi Servisi Kaynarca Kombi Servisi Bulgurlu Kombi Servisi Atakent Kombi Servisi Yakacık Kombi Servisi Feneryolu Kombi Servisi Okmeydanı Kombi Servisi Başiskele Kombi Servisi Etiler Kombi Servisi İçerenköy Kombi Servisi Şirinevler Kombi Servisi Küçükyalı Kombi Servisi Erenköy Kombi Servisi Göztepe Kombi Servisi Florya Kombi Servisi Kavacık Kombi Servisi Tarabya Kombi Servisi Çobançeşme Kombi Servisi Samandıra Kombi Servisi Ortaköy Kombi Servisi Alibeyköy Kombi Servisi Soğanlık Kombi Servisi Altunizade Kombi Servisi Göktürk Kombi Servisi Yahyakaptan Kombi Servisi Kurtköy Kombi Servisi Gürpınar Kombi Servisi Ataköy Kombi Servisi Mecidiyeköy Kombi Servisi İkitelli Kombi Servisi Çağlayan Kombi Servisi Halkalı Kombi Servisi Gümüşpala Kombi Servisi